SZTE MK HÖK :: Hírek :: 16 ÉVES KORTÓL - LÉGY TE IS WWF-es TOBORZÓ- BUDAPEST- GYŐR- PÉCS- KAPOSVÁR

16 ÉVES KORTÓL - LÉGY TE IS WWF-es TOBORZÓ- BUDAPEST- GYŐR- PÉCS- KAPOSVÁR
Állás
16 ÉVES KORTÓL - LÉGY TE IS WWF-es TOBORZÓ- BUDAPEST- GYŐR- PÉCS- KAPOSVÁR

Munka típusa: Egyéb munkák, S.O.S. – Azonnal kezdhető munkák

Munkavégzés helye: Budapest forgalmasabb, látogatottabb csomópontjain, köztereken, zárt-fedett helyszíneken, valamint Győrött, Pécsett és Kaposváron.

Megye: Országos

Feladat: Nézd meg, hogy milyen WWF toborzónak lenni! :) Az utca embereinek megszólítása, a WWF szervezetének bemutatása. Hazai és nemzetközi tevékenységeinek, céljainak ismertetése. Adományozó lapok gyűjtése a ma emberétől.(Azt kell elérni, hogy havonta egy minimális összeggel támogassa a szervezetet, amelyet a bankszámlájáról szednek majd be- nem kell pénzt kezelned!)

Fizetés: Min. bruttó 564 Ft/óra + jutalék (a felajánlás összegétől függően 300-2600 Ft/kitöltött adatlap).

Munkaidő: Hétfőtől péntekig 8:00-19:00-ig, minimum napi 3 óra (órarendhez igazodva), szombatonként 9:00 vagy 10:00-től 6 órás munkavégzés

Életkor: 16 éves kortól

Feltételek: 16 életévét betöltött, nappali aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok jelentkezését várjuk, akik szívesen dolgoznának a környezetükért heti min 2-3 alkalommal(akár heti 5x is). Talpraesett, könnyen kapcsolatot teremtő és beszédes diákok vagy? Jelentkezz! A szervezetről te is tudsz tájékozódni előzetesen a www.wwf.hu oldalon.

Jelentkezés: Dudics Zsuzsa munkatársunknál. zsuzsanna.dudics@eudiakok.hu

Egyéb infó: Jelentkezésedet a zsuzsanna.dudics@eudiakok.hu email címre tudod elküldeni elérhetőségeid és fényképes önéletrajzod kíséretében. Jelentkezésedben fejtsd ki röviden motiváltságod. Ha még nem múltál el 18 éves akkor felhívnánk a figyelmed,hogy a papírjaid aláírásához szükséged van szülői jelenlétre és hozzájárulásra. AZ ÜZENET TÁRGYA LEGYEN: WWF2013 Írd meg a vállalt városod is. Kizárólag a hirdetésben megadott feltételek szerint elküldött jelentkezést tudjuk elfogadni!A legjobb teljesítményt nyújtó, legeredményesebben dolgozó diákokra ajándék vár!

Létrehozva 2013-11-28 12:57:34 UTC


Vissza

Hozzászólások