SZTE MK HÖK :: Hírek :: Balassi Intézet kérdőíve

Balassi Intézet kérdőíve
Mérnöki Kar
Balassi Intézet kérdőíve

Kedves Hallgató!

2012 októberétől kerülnek meghirdetésre az első ösztöndíjak a Campus Hungary Program keretében, amelyekkel külföldön végezhetnek szakmai gyakorlatot, féléves részképzést, nyári/téli egyetemet, valamint csoportos tanulmányutat a magyar felsőoktatási intézmények már két szemesztert végzett hallgatói.
Mi a program célja?
A program célja, hogy minél több magyarországi felsőoktatási hallgató tanulhasson külföldön, csiszolja nyelvtudását és hazaérkezését követően kamatoztassa a külföldön szerzett ismereteket. A Campus Hungary kiemelt célja továbbá az is, hogy növelje a Magyarországon tanulmányokat folytató külföldi hallgatók létszámát, elmélyítse, illetve kiterjessze a magyar és a külföldi felsőoktatási intézmények közötti kapcsolatot. A projekt az Európai Unió támogatásával, a Balassi Intézet és a Tempus Közalapítvány együttműködésében valósul meg.

Miért érdemes kitölteni a kérdőívet?
A kérdőív kitöltésével segíted munkánkat, és válaszaid alapján lehetővé válik, hogy olyan mobilitási ösztöndíj rendszer kerüljön kialakításra (például: kint tölthető idő, ösztöndíj összege, egyéb szolgáltatások, kommunikáció), melyek igényeidnek és tanulmányaidnak a legmegfelelőbb.
A kérdőív kitöltése nagyjából 10-15 percet vesz igénybe. A válaszokat név és azonosítók nélkül, összesítve elemezzük, az elemzés során a kitöltők anonimitását biztosítjuk.
Kérjük, a kérdőívet a napokban, vagy a lehető leghamarabbi időpontban töltsd ki!
http://www.soreco.hu/CampusHungary/index.php
Segítségedet, együttműködésedet előre is köszönjük!

Köszönettel,
Hőrich Balázs
kutatásvezető

Csatolmány címe: Hallgatói felkérő

Leírás: -

Letöltés

Létrehozva 2013-03-25 15:46:37 UTC , módosítva: 2013. jún. 5., 16:42


Vissza

Hozzászólások